ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

cinema-mdΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά δια της υπευθύνου Τομέα Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει Κινηματογραφική Ημερίδα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου (Υψηλάντου 176 και Ολύμπου, είσοδος από Ολύμπου).
Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει προβολή της βραβευμένης στο διαγωνιστικό τμήμα της 15ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio 2015 με Α΄Βραβείο και Βραβείο Συνήγορου του Παιδιού ταινίας της κινηματογραφικής ομάδας του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου « Τι τους νοιάζει» όπως και της συμμετοχής του 8ου Γυμνασίου Πειραιά στην ίδια διοργάνωση με την ταινία «Ακροβάτες του Ονείρου»
Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν με την σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης κάθε σχολικής μονάδας οι κινηματογραφικές ομάδες που εκπονούν εγκεκριμένα πολιτιστικά προγράμματα κινηματογράφου (πατήστε ΕΔΩ).

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.