dihmerida-5-6-0923

Τα στελέχη του νέου Γραφείου Ευρωπαϊκών & Διεθνών Προγραμμάτων της ΔΔΕ Πειραιά παρουσίασαν τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του κατά τη διημερίδα ενημέρωσης διευθυντών/-ντριών των σχολικών μονάδων που διοργανώθηκε από τον Διευθυντή Δ. Ε. Πειραιά, κύριο Διονύσιο Αναστασόπουλο, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2023 στο αμφιθέατρο της Ιωνιδείου Σχολής. 

Οι διευθυντές/-ντριες ενημερώθηκαν για την πρόθεση υποβολής πρότασης διαπίστευσης της ΔΔΕ Πειραιά ως συντονιστικού οργανισμού εθνικής κοινοπραξίας Erasmus+ με μέλη τις ενδιαφερόμενες σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς της καθώς και για τα οφέλη που προκύπτουν από το πρόγραμμα Erasmus+ για τους/τις εκπαιδευτικούς, τους/τις μαθητές/-τριες και την τοπική κοινωνία. Επίσης, ενημερώθηκαν για πρακτικά ζητήματα και τις δέουσες ενέργειες που αφορούν την υποψηφιότητα της σχολικής μονάδας ως μέλους της εθνικής κοινοπραξίας. Τέλος, ως προς το διεθνές σκέλος, οι παρευρισκόμενοι/-ες ενημερώθηκαν για το Δίκτυο Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO ASPnet, τον τρόπο λειτουργίας του και τα οφέλη που προκύπτουν για τα σχολεία μέλη του Δικτύου. 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.