Την Παρασκευή 23/12/2022, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Αναστασόπουλος Διονύσιος, παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Πειραιά, όπου, παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου, της Διεύθυνσης του σχολείου, των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών/τριών, τίμησαν τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΕΕΕΕΚ και τις εορταστικές ημέρες με ποιήματα, θεατρική παράσταση και τραγούδια.

dntis eeeek xmas22 th

Μαθήτριες και μαθητές, με την καθοδήγηση και τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, συνέβαλαν στη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες, τη ζωντάνια και την ευαισθησία τους.

Συγκινητικό και ελπιδοφόρο ήταν το αφιέρωμα στα 20 χρόνια λειτουργίας του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πειραιά, μέσα από τα λόγια και τα τραγούδια εκπροσώπων της εκπαιδευτικής του κοινότητας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και, ιδιαιτέρως, στο Δ/ντή κ. Τζουβελέκη Π. και στις υποδιευθύντριες κ. Χατζηχαλεπλή Ν. και κ. Γιαννακάκη Μ. για τις άοκνες προσπάθειες με στόχο την αλλαγή στάσης και την ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι στα ΑμεΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.