ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

10fest-math-theat

10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΘΕΑΤΡΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
(ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ~ 4 ΜΒ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Πειραιά φιλοξενεί στον πολυχώρο πολιτισμού Κώστας Κωσταράκος στα Καμίνια, το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου, έναν θεσμό, πλέον, στον Πειραιά, ο οποίος πραγματοποιείται για 10η χρονιά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι μαθητές της περιοχής μας και οι καθηγητές τους, έτσι ώστε το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου να αναβαθμίζεται και να ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο. Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας στηρίζουμε το Φεστιβάλ, καθώς προάγει τη δημιουργικότητα των μαθητών, τους φέρνει σε επαφή με το Θέατρο και αξιοποιεί τα ταλέντα τους. Σας καλώ όλους να δώσουμε στα παιδιά μας το πιο θερμό χειροκρότημα.
Δήμαρχος Πειραιά
Γιάννης Μώραλης

Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί συνάδελφοι, όλοι μαζί γιορτάζουμε το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Πειραιά! στα σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά λειτούργησαν φέτος 45 θεατρικές ομάδες από το υστέρημα χρόνου και το μεράκι της προσφοράς των εκπαιδευτικών μας και τη δημιουργική ορμή των μαθητών μας. Υπερήφανοι βρισκόμαστε στο πλάι σας στηρίζοντας τις προσπάθειές σας.
Να έχετε επιτυχία!
Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Νικόλαος Σπ. Μουμούρης

Για δέκατο χρόνο ο ανθός της θεατρικής σχολικής δημιουργίας δηλώνει την σφριγηλή του παρουσία του σε ένα θεατρικό φεστιβάλ που ξεκίνησε από τις σχολικές αυλές και έγινε θεσμός στην πολιτιστική ζωή του Πειραιά. Με όπλο τη θεατρική τέχνη εκπαιδευτικοί και μαθητές νικούν το φόβο το ζόφο της αποχής, δροσίζοντας το δέντρο της ζωής και της ελπίδας!
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Δ.Ε. Πειραιά
Ανθή Χ. Γουρουντή

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.