ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περίοδος αιτήσεων θεραπείας (ενστάσεων) επί των τοποθετήσεων:

από ΔΕΥΤΕΡΑ 18-7-2016 έως και ΤΡΙΤΗ 19-7-2016

ηλεκτρονικά στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερώνουμε ότι:

- ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ, Η ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ (http://dide-peiraia.att.sch.gr) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20-7-2016.

- Οι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ στα εναπομείναντα οργανικά κενά, θα γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20-7-2016 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21-7-2016 μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.