Σεμινάριο Πολιτιστικών Θεμάτων

politistika-seminario-ethnografiko-documanteryΗ Διεύθυνση Π.Ε. Δ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. Β΄, Δ΄ Αθήνας και Πειραιά και τη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων και τη Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ διοργανώνουν σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Διαφύλαξη της άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Εκπαίδευση –
Η αξιοποίηση του εθνογραφικού ντοκιμαντέρ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, κατά τις ώρες 16:45-20:00 στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ, στάση «Θησείο»).
Η διοργάνωση του σεμιναρίου εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Διεύθυνσης Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αρμόδιας Υπηρεσίας του ΥΠΠΟΑ για την εφαρμογή της Σύμβασης για τη Διαφύλαξη της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (UNESCO, 2003) με την εκπαιδευτική κοινότητα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδειχθούν τα κατάλληλα παιδαγωγικά εργαλεία, με την βοήθεια των οποίων οι εκπαιδευτικοί μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν δράσεις για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση του εθνογραφικού ντοκιμαντέρ στην εκπαίδευση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.