Οι σχολικές σύμβουλοι Κουμπάρου Χρυσάνθη και Νέζη Μαρία, σε συνεργασία με την υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού της Δ.Δ.Ε. Πειραιά Γουρουντή Ανθή, προγραμματίζουν τη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με θέμα:

Εκπαιδευτικοί-Λογοτέχνες
που υπηρετούν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από σχετική έκθεση βιβλίου.
Προκειμένου να οργανωθεί η συγκεκριμένη πολιτιστική εκδήλωση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, οι οποίοι έχουν εκδώσει λογοτεχνικά έργα τους, να συμπληρώσουν τον ΠΙΝΑΚΑ.
Η αποστολή του πίνακα θα γίνει μέχρι τις 9/2/2018 στο γραφείο Πολιτιστικών θεμάτων και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.