Ανακοίνωση Διεξαγωγής Συμποσίου-Πρόσκληση σε Συνεργασία 

topika diktya odhgies

H Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά διά της υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων Ανθής Γουρουντή και με επιστημονικά υπεύθυνη τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Χρυσάνθη Κουμπάρου, Φιλόλογο, προτίθεται να διοργανώσει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Πολιτιστικών Προγραμμάτων με θέμα:

«Να σ' αγναντεύω, θάλασσα, να μη χορταίνω...» (Κ. Βάρναλης)

Σκοπός του Συμποσίου είναι, μέσα από την προβολή του έργου της εκπαιδευτικής κοινότητας (ερευνητικές εργασίες εκπαιδευτικών / μαθητών, πολιτιστικά προγράμματα που έχουν εκπονηθεί ή που πρόκειται να εκπονηθούν), να αναδειχθεί ο κομβικός ρόλος που διαδραματίζει η θάλασσα στον Πειραιά, στους όμορους Δήμους, στα Μέθανα, τον Γαλατά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και των Κυθήρων τόσο στην κοινωνική όσο και στην πολιτιστική ζωή του τόπου.

Ως αρχική ανακοίνωση της διεξαγωγής του Συμποσίου και αναμένοντας τη συμμετοχή σας, αποστέλλουμε το χρονοδιάγραμμα εργασιών και το περιεχόμενο του πλαισίου δράσης που θα συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.

symposio thalassa 22824 prog

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.