Επιμορφωτική Συνάντηση για το Πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε. Ενδυνάμωση των νησιών και των 
παράκτιων περιοχών».

topika diktya odhgies

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Ανθής Γουρουντή και σε συνεργασία με το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», επαναλαμβάνει για πέμπτη συνεχή χρονιά τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων για τη θεατρική κούκλα στην τάξη.
Η φετεινή δράση έχει τον τίτλο :«Κουκλοπαίζουμε. Ενδυνάμωση των νησιών και των παράκτιων περιοχών». Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του 6ου κύκλου των «Σημείων Στήριξης» του Ιδρύματος Μποδοσάκη, το οποίο αφορά την «Υποστήριξη δράσεων κοινωνικής καινοτομίας σε μικρές παραθαλάσσιες τοπικές κοινωνίες» που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου ενώ είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Τα Σεμινάρια Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

  • 23 Οκτωβρίου 2023«Εισαγωγική Συνάντηση»
  • 30 Οκτωβρίου2023 «Εμψύχωσης κούκλας»
  • 06 Νοεμβρίου2023 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο «Αυτοσχεδιασμός με την κούκλα»
  • 13 Νοεμβρίου2023 «Βελτίωση Αυτοσχεδιασμού-Εξατομικευμένες Οδηγίες»
  • 22 Ιανουαρίου 2024 «Εφαρμογές στην τάξη»

Οι εκπαιδευτικοί που θα υλοποιήσουν το πολιτιστικό πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε» στην τάξη τους θα πρέπει να συμπληρώουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/EB4uiMdLwyb81Kye6  μέχρι τις 20 /10/2023.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.