ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2023-24

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Κερατσινίου με τον Δ/ντή της Δ.Ε. Πειραιά κ. Αναστασόπουλο Διονύσιο, τον Προϊστάμενο Εκπ/ών Θεμάτων ΔΔΕ Πειραιά κ. Καμπούρη Αντώνιο, τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο Χρήστο, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μιχάλογλου Στέλλα και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. κ. Κατσαφάδο Κυριάκο για το θέμα της στέγασης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Δραπετσώνας και των εγγραφών των μαθητών και μαθητριών στην Α' τάξη Γυμνασίου για το σχολ. έτος 2023-2024.

Ως εκ τούτου, οριστικοποιήθηκε το θέμα όλων των εγγραφών των μαθητών/τριών και των οικογενειών τους, που ταλανίστηκαν από τη διασπορά ψευδών πληροφοριών δια του τύπου τις προηγούμενες ημέρες.

Οποιοδήποτε θέμα που αφορά στη χωροταξική κατανομή και στη διανομή των μαθητών και μαθητριών επιλύεται θεσμικά. Συνεπώς, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις συγκεκριμένες εγγραφές στην Α' τάξη Γυμνασίου σχολ. έτους 2023-2024.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.