10ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Πειραιά

theaterΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά δια της υπευθύνου Τομέα Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει 10ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Πειραιά.
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κεντρικά στο Θέατρο Κωσταράκος κατά τις ημερομηνίες 18-23 Απριλίου και 9-15 Μαίου 2016, αλλά και σε χώρους επιλογής των θεατρικών σχολικών ομάδων μετά από αντίστοιχη επικοινωνία με τον Τομέα Πολιτιστικών της ΔΔΕ Πειραιά.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στην ηλ. δ/νση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ)
Παράλληλα για τον καλύτερο συντονισμό των θεατρικών ομάδων όπως και για την συνεργασία με την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οργανώνεται συνάντηση με τους υπευθύνους των ομάδων την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12.30 στο 9ο Γυμνάσιο Πειραιά (Σηραγγείου 5)

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.