th-yard-afisaΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ

«ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΥΛΗ», «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ»

 

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκ/σης Πειραιά δια του Υπευθύνου Π.Ε. και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας προγραμματίζει εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων Π.Ε. που υλοποιούνται στα σχολεία της Δ/νσης μας τη χρονιά 2013-2014 με θέμα «Σχολική αυλή», «Σχολικός κήπος»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, από 9.00 έως 13.00, στο ΚΠΕ Δραπετσώνας (Αλ. Παναγούλη & Μονεμβασιάς 1). Το σχολείο έχει τη δυνατότητα να κάνει 5λεπτη παρουσίαση της εργασίας του με τη μορφή Power Point. Οι άξονες μιας τέτοιας παρουσίασης είναι: α) Οι δραστηριότητες και δράσεις της Περιβαλλοντικής Ομάδας (κυρίως), και β) Η συναισθηματική εμπλοκή των παιδιών. Επίσης το σχολείο μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα για χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο, happening κλπ. Η Περιβαλλοντική Ομάδα του σχολείου μπορεί να εκπροσωπείται από 4-5 μαθητές/τριες.
Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την ολοκλήρωση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη σχολική αυλή - σχολικούς κήπους και ως ανατροφοδότηση του τριήμερου σεμιναρίου που διοργάνωσε το ΚΠΕ Δραπετσώνας και η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά στην αρχή της σχολικής χρονιάς με το συγκεκριμένο θέμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.