Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου διοργανώνει σεμινάριο στα πλαίσια του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» με θέμα:

«ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ»

kpe-omiroupolis

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε Ομηρούπολης στο Βροντάδο της Χίου.

Ημέρες μετακίνησης ορίζονται από 4 έως 5, ανάλογα με την απόσταση και τις συνθήκες μετακίνησης, λόγω της ιδιομορφίας του νησιωτικού χώρου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί των σχολείων του Δικτύου να αποστείλουν συμπληρωμένες τις αιτήσεις τους είτε ηλεκτρονικά στην Υπεύθυνη ΠΕ (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε με φαξ στο 2104179780 (υπόψη κ. Κιούπη), καθώς και στο ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.