Σεμινάριο Εθνικού Θεματικού Δικτύου "Υπαίθρια Ζωή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση"

Το ΚΠΕ  Καστρίου σε συνεργασία με το ΚΠΕ Παρανεστίου, στο πλαίσιο του Έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περ/κή Εκπ/ση, μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος ‘’Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση’’ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους, θα υλοποιήσουν  βιωματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Υπαίθρια ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση» στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 με τίτλο:

«Υπαίθρια ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  60 εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης των Περιφερειακών Διευθύνσεων  Ηπείρου,  Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Αττικής, Κρήτης, Ν.Ν. Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των οποίων τα σχολεία είναι ενταγμένα στο Δίκτυο «Υπαίθρια Ζωή και Π.Ε.»
•  20 εκπαιδευτικούς, μέλη Π.Ο. των ΚΠΕ με προτεραιότητα στα ΚΠΕ που είναι  συνεργαζόμενα του Δικτύου.

kpekastrilogoΣτο σεμινάριο όλες οι επιμορφωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο φυσικό περιβάλλον. Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει σε σκηνές δύο ατόμων ή στο Καταφύγιο του ΕΟΣ Σπάρτης στον Πάρνωνα.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μέχρι Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στις  2 μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://goo.gl/forms/j1ko4nkw7G

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Θα πρέπει να μας αποστείλετε και χειρόγραφη αίτησή σας σύμφωνα με το αρ. πρ.115/11-5-2016  σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ Καστρίου υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στις 2 μ.μ. υπόψη κ. Κιούπη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.