helmepa-logo

Εκστρατεία για το Θαλάσσιο Περιβάλλον στην περιοχή Πόρου-Γαλατά-Μεθάνων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια του αντίστοιχου Υπευθύνου) και την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) διοργανώνει έκθεση με θέμα:

«Εκστρατεία Ενημέρωσης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του Ευρύτερου Κοινού
για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες»,

Η έκθεση περιλαμβάνει τις ενότητες:

i) Θαλάσσιος κόσμος
ii) Θάλασσες και ωκεανοί κινδυνεύουν
iii) Ο ανεξερεύνητος Ωκεανός
iv) Ναυτιλία,

Η Εκστρατεία στην περιοχή του Πόρου/Γαλατά/Μεθάνων θα πραγματοποιηθεί από 15 μέχρι 28 Νοεμβρίου 2016 υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και θα περιλαμβάνει:

1. Λειτουργία περιβαλλοντικής Έκθεσης στο Δημοτικό Μέγαρο Συγγρού την οποία θα μπορούν να επισκέπτονται μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης τις πρωινές ώρες.
2. Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Θάλασσα και άνθρωπος: Διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 17.00-20.00 στο Δημοτικό Μέγαρο Συγγρού, στον Πόρο.
3. Εθελοντικές δράσεις μαθητών και έρευνα για το βαθμό περιβαλλοντικής ενημέρωσής τους.

Όσες/οι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται:

i) Να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/xfR1ZsgcDaqRf8Hr1.

ii) Να επισκεφθούν την έκθεση με τους μαθητές τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση επίσκεψης στην έκθεση: http://doodle.com/poll/9ws9z4e5c9m97r6n, όπου θα αναγράφουν την επιθυμητή ημέρα και ώρα μετακίνησης μέχρι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.