pic-thΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά συνδιοργανώνει (δια του Υπεύθυνου Π.Ε.) με το ΚΠΕ Δραπετσώνας & Τροιζήνας – Μεθάνων, τις Δ/νσεις Α/θμιας Πειραιά, Β/θμιας Δ' Αθήνας και Α/θμιας Β' Αθήνας τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Σχολικός κήπος: Γιατί και πώς;». Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ και στον κήπο Διομήδους.

Το σεμινάριο στοχεύει στην υποστήριξη εκπαιδευτικών οι οποίοι ήδη υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη σχολική αυλή και σχολικό κήπο. Απευθύνεται σε 20 εκπαιδευτικούς της Δ/νσης μας και θα εστιάσει: α) στην παιδαγωγική τεκμηρίωση του σχολικού κήπου, β) στα βασικά βήματα για το σχεδιασμό προγράμματος ΠΕ με θέμα το σχολικό κήπο, γ) στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών που προτίθενται να υλοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα με πρακτικές εφαρμογές.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τις δύο πρώτες ημέρες (29 & 30/11/2013) στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Δραπετσώνας (με χρήση των αιθουσών και του κήπου), ενώ την τρίτη ημέρα (1/12/2013) οι δραστηριότητες θα διεξαχθούν στον Κήπο Διομήδους (Ιερά Οδός 403 – Χαϊδάρι). Η μεταφορά προς το Βοτανικό Κήπο θα γίνει με λεωφορείο του ΚΠΕ. Σας επισυνάπτουμε επίσης και το σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ Δραπετσώνας με το ενδεικτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον Υπεύθυνο Π.Ε. στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά (2104118429) σύμφωνα με το υπόδειγμα (επισυνάπτεται) μέχρι την Παρασκευή 8/11/2013 και ώρα 12.00. Ο κατάλογος των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας (link: Νέα – Ανακοινώσεις) την Δευτέρα 11/11/2013.

• ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

• ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.