Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα
«Άνθρωπος και Θάλασσα - Διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον»

man-and-sea

Η Διεύθυνση B/θμιας Εκπ/σης Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος- HELMEPA , το Πλωτό Μουσείο “Hellas Liberty” και το ΚΕΛ Ψυττάλειας προγραμματίζει την υλοποίηση διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου στις 15 και 16 Απριλίου 2016 με θέμα: «Άνθρωπος και Θάλασσα: Διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον».
Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρες 16.00-19.00, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του  Πλωτού Μουσείου “Hellas Liberty”, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται.
Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας από τις 9.00 π.μ. ως τις 14.00 μ.μ.  και μπορούν να το παρακολουθήσουν ως 30 εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Πειραιά (οι οποίοι θα μετακινηθούν με δικό τους μεταφορικό μέσο μέχρι τη Δραπετσώνα) .
 Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν,  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/CY7KSFL6jx μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.