Εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αγωγής υγείας

Η Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Πειραιά, δια των γραφείων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, προγραμματίζει εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων ΠΕ και ΑΥ που υλοποιούνται στα σχολεία της Δ/νσης μας τη σχολική χρονιά 2016-2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., στο 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά (Σαλαμίνας 4, 18545, Πειραιάς). Το κάθε σχολείο έχει τη δυνατότητα να κάνει 5λεπτη παρουσίαση της εργασίας του με τη μορφή ηλεκτρονικής παρουσίασης, αφίσας ή video. Επίσης το σχολείο μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα για χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο, έκθεση κατασκευής/προϊόντων που έχει δημιουργήσει ή ό,τι άλλο έχει την πρόθεση να υλοποιήσει!

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες ΠΕ και ΑΥ καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/forms/z9QeED31efYIXOVE2, μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 και ώρα 2 μ.μ.Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί στα email που θα δηλώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.