MG0449mini
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά διοργανώνει (δια του Υπεύθυνου Π.Ε.) σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ελευσίνας και τις Δ/νσεις Α/θμιας Πειραιά και Α΄Αθήνας, επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2014 (ημέρα Σάββατο, 08.50 – 15.00), στο ΚΠΕ Ελευσίνας (Κοντούλη 60). [Πληροφορίες για την πρόσβαση και χάρτης στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ, http://kpe-elefs.att.sch.gr/ ]

Η ημερίδα απευθύνεται σε 20 εκπαιδευτικούς της Δ/νσής μας με προτεραιότητα εκπαιδευτικούς που υλοποιούν πρόγραμμα Π.Ε. Επισυνάπτεται ενδεικτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον Υπεύθυνο Π.Ε. στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά (210-4118429) σύμφωνα με το υπόδειγμα (επισυνάπτεται) μέχρι την Πέμπτη, 20/02/2014 και ώρα 12.00. Ο κατάλογος των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας (link: Νέα – Ανακοινώσεις) την 24/02/2014.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.